The British Construction Equipment Forum  

Go Back   The British Construction Equipment Forum > EQUIPMENT > Technical Q&A


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1   IP: 86.151.252.58
Old 04-06-2019, 04:17 PM
harveynicolls harveynicolls is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 5
Default Ford 655D backhoe

Having issues getting a Ford backhoe into 1st and 2nd gear,changed the transmission oil and filters,little change and also the hydraulic bypass light coming on and temperature light flashing,new hydraulic filter installed and oil as clean as a whistle,anyone have any ideas what could be the Problem?
Reply With Quote
  #2   IP: 151.225.206.82
Old 28-07-2019, 05:48 PM
Edenboy Edenboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 18
Default Re: Ford 655D backhoe

Quote:
Originally Posted by harveynicolls View Post
Having issues getting a Ford backhoe into 1st and 2nd gear,changed the transmission oil and filters,little change and also the hydraulic bypass light coming on and temperature light flashing,new hydraulic filter installed and oil as clean as a whistle,anyone have any ideas what could be the Problem?
Not sure if your transmission has one but there is a gauze under the transmission drain plug on JCB's. Trying cleaning that if you have one.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Partner Links



All times are GMT +1. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.